Tux4u®/
Linux Systemen

» Overzicht

» Notebooks

» PCs

» Servers

» Maatwerk overig

Offerte

» Offerteformulier

» Offerte Info

Tux4u®/
Penguin Suite
software-bundle

» Voordelen

» Kenmerken

» Privacy

» Veiligheid

Tux4u®/
Penguin Suite
Forever Support

» Productblad

» Voorwaarden

Tux4u®/Penguin Suite software-bundle

Ontdek ook het gemak van veilig werken!

Virussen? Spyware? Malware? Botnets? Vastlopers? Trage PC?

Weg ermee!!

Ontdek ook het gemak van veilig werken met onze professionele Linux & Open Source oplossing: de Tux4u®/Penguin Suite!

De Tux4u®/Penguin Suite is een door Integrated Services ontwikkelde, op Debian GNU/Linux gebaseerde, Linux & Open Source software-bundle. De bundle bevat een Linux besturingssysteem inclusief een uitgebreide suite professionele toepassingsprogramma's voor zakelijk- en privé gebruik.

De Tux4u®/Penguin Suite kenmerkt zich door zijn stabiliteit, veiligheid en veelzijdigheid.
Tux4u®/Penguin Suite Forever Support (de perfecte combinatie van de Tux4u®/Penguin Suite software en professionele ondersteuning van ons supportteam) biedt de exclusieve toegang tot deze software-bundle en de bijbehorende gebruiksvriendelijke installatie- en upgrade procedures, updates en patches, documentatie en service & support.

Met de Tux4u®/Penguin Suite software bundle en Tux4u®/Penguin Suite Forever Support realiseert u snel en gemakkelijk een superveilige, betrouwbare en onderhoudsarme ict werkplek of serveromgeving!

Ontdek de voordelen:
 • Werk zonder zorgen!

  Ontdek hoe de Tux4u®/Penguin Suite u bevrijdt van de voortdurende onzekerheid over de integriteit en veiligheid van uw ict werkomgeving. Ervaar de luxe van een betrouwbare en stabiele ict werkplek of serveromgeving, zonder zorgen over Windows virussen, spyware, keyloggers, malware en botnets. Met de Tux4u®/Penguin Suite kunt u zich weer op uw werk concentreren zonder PC-problemen: ontwerp, calculeer, edit, mail, internet, enz. veilig en zonder zorgen!

  Met de Tux4u®/Penguin Suite werkt u met "intrinsiek veilige" software op uw PC: een Linux besturingssysteem met een breed scala aan toepassingsprogramma's, ontworpen vanuit de visie dat veiligheid de norm is en voortvloeit uit goed ontworpen software, waarvan de kwaliteit door iedereen (Open Source) kan worden beoordeeld en waar nodig verbeterd. Anders gezegd: geen symptoombestrijding (anti-virus software), maar kwaliteit en veiligheid als fundamentele bouwstenen van een solide besturingssysteem en applicatiesoftware.

  Het Tux4u®/Penguin Suite Linux besturingssysteem: de beste anti-virus oplossing!

 • Bescherm uw data!

  "Intrusion" van Windows PC's is geen fictie! Uit onderzoek blijkt dat 5-10% van alle Windows PC's is "gekaapt". Deze PC's maken deel uit van wereldwijde "botnets" bestuurd door criminele organisaties. Alleen al in Nederland zijn er dus 450.000 - 900.000 botnet PC's. Onrustbarende cijfers! Ook uw PC kan "gekaapt" worden, misschien zonder dat u het weet. Van spyware merkt u waarschijnlijk niets. Die verzamelt in alle stilte "interessante" data op uw PC, terwijl u nietsvermoedend verder werkt.

  Voorkomen is beter dan genezen! Voorkom dat uw data en persoonlijke gegevens in verkeerde handen vallen, worden gemanipuleerd of verloren gaan. Geef hackers geen kans! Met het Tux4u®/Penguin Suite Linux besturingssysteem houdt u malware effectief buiten de deur!

  Wacht niet tot het te laat is! Stap nu over op een Tux4u®/Linux Systeem met Tux4u®/Penguin Suite!

 • Doe uw werk sneller!

  Met de Tux4u®/Penguin Suite doet u uw werk sneller, veel sneller! U zult verbaasd zijn over de snelheid van uw PC. Wachten is verleden tijd. U klikt en uw PC reageert meteen. Geen ergernis meer!
  Bovendien: het effect is blijvend. Uw PC wordt niet meer trager, nooit meer! Ook na jaren gebruik werkt uw PC met Tux4u®/Penguin Suite nog steeds even snel. Telkens opnieuw installeren van het besturingssysteem is niet meer nodig!

 • Besteed minder tijd aan updates!

  Met de Tux4u®/Penguin Suite besteedt u minder tijd aan updates, veel minder!
  Met het Tux4u®/Penguin Suite Linux besturingssysteem bent u af van het gedwongen dagelijks updaten van uw Windows anti-virus software en besturingssysteem. Dat scheelt tijd en ergernis!
  Wij vallen u niet lastig met voortdurende veiligheidslapmiddelen. Met de Tux4u®/Penguin Suite is dat niet nodig. Wanneer wij via Tux4u®/Penguin Suite Forever Support een update beschikbaar stellen, betreft het meestal een nieuwe versie van een applicatie of een functionele uitbreiding van uw systeem: updates waar u blij van wordt!
  Bovendien: Dwang is verleden tijd! U bepaalt, op welk moment u uw systeem wilt updaten.

 • Bespaar kosten op PC-hardware en softwarelicenties!

  Met de Tux4u®/Penguin Suite bespaart u kosten op PC-hardware en softwarelicenties.
  Door de uitstekende performance van het Tux4u®/Penguin Suite Linux besturingssysteem doet u tot twee keer langer met uw PC-hardware. Als u dat over uw gehele PC park uitrekent, bespaart u zo flink op uw IT-investeringen voor PC-hardware én softwarelicenties (licenties mogen vaak niet naar nieuwe hardware worden overgedragen). Bovendien spaart u het milieu: u dankt immers minder PC's af voor de recycling.
  Tevens leveren wij standaard diverse diagnostische tools mee, zoals een geheugentestprogramma waarmee u op elk moment een van de meest vitale onderdelen van uw PC, het RAM geheugen, kunt testen.

  Tux4u®/Penguin Suite: een groene oplossing, waarmee u jarenlang veilig en zorgeloos werkt!

 • Kies voor de zekerheid van professionele support!

  De Tux4u®/Penguin Suite heeft zich in betrouwbaarheid bewezen. Mocht zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan heeft u met Tux4u®/Penguin Suite Forever Support de zekerheid van professionele support. Zo staat u er niet alleen voor en is de continuïteit van uw professionele werkomgeving gewaarborgd!
  Als specialisten op het gebied van Linux en Open Source helpen wij u graag met advies, informatie, documentatie en ondersteuning!

 • Lever uw bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen!

  U bent spaarzaam met het uitprinten van e-mails en documenten, en wanneer u naar huis gaat schakelt u uw computer uit. Kortom, u vindt dat u ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Dan kan het toch niet zo zijn, dat u het wel toelaatbaar vindt, dat uw PC-netwerk misbruikt wordt voor het versturen van spam of het organiseren van "Denial Of Service" aanvallen.
  Stop criminele botnets en schakel over op een veilig besturingssysteem! Met de Tux4u®/Penguin Suite maakt u niet alleen uw eigen PC netwerk tot een veilige en betrouwbare werkomgeving, u draagt ook bij aan een veiligere Internet wereld.
  Bovendien spaart u het milieu doordat u uw PC-hardware substantieel langer gebruikt.
  En last but not least maakt u door Linux en Open Source software te gebruiken een statement tegen diegenen, die met gesloten software en protocollen de vrije uitwisseling van informatie en de interoperabiliteit van informatiesystemen proberen te frustreren.

Ontdek ook het gemak van veilig werken!

Stelt u zich voor dat u snel en vrij kunt werken.
Dat u geen last meer heeft van steeds langzamer wordende systemen en dat u bevrijd bent van virussen, spyware, malware en botnets.
Dat u werkt met betrouwbare en transparante besturingssystemen, zonder backdoors.
En met software waarvan de broncode open en geheel controleerbaar is.
Onze Tux4u®/Penguin Suite software maakt het mogelijk!
Of u nu zelfstandig werkt of in een grotere organisatie wij hebben voor u een passende oplossing.
Ontdek ook het gemak van veilig werken!
Offerteformulier systemen Naar het offerteformulier

Tux4u® Penguin Suite Logo

Vraag Offerte
Superveilig!

VEILIG: ongevoelig voor Virussen, Spyware, Malware, Botnets, Backdoors! (Grotere versie: klik op de afbeelding)

Snel!

SNEL: systeem opgestart binnen 40 seconden! (Grotere versie: klik op de afbeelding)

Veelzijdig!

VEELZIJDIG: ruim voorzien van toepassingsprogramma's voor professioneel gebruiksgemak! (Grotere versie: klik op de afbeelding)

Keuzevrijheid!

KEUZEVRIJHEID: o.m. keuze uit verschillende web browsers en makkelijk te personaliseren bureaubladomgevingen! (Grotere versie: klik op de afbeelding)

ZORGELOOS
WERKEN
=
VEILIG
WERKEN
op een Tux4u®/
Linux Systeem
met Tux4u®/
Penguin Suite
software
en Tux4u®/
Penguin Suite
Forever Support

Vraag Offerte
Powered by Debian button van www.debian.org Tux4u® logo van Tux4u® - iconized Git Logo by Jason Long - shrunk to fit Written in vi - animated gif Powered by PHP logo van www.php.net VALID XHTML 1.0 Transitional