Tux4u®/
Linux Systemen

» Overzicht

» Notebooks

» PCs

» Servers

» Maatwerk overig

Offerte

» Offerteformulier

» Offerte Info

Tux4u®/
Penguin Suite
software-bundle

» Voordelen

» Kenmerken

» Privacy

» Veiligheid

Tux4u®/
Penguin Suite
Forever Support

» Productblad

» Voorwaarden

Tux4u®/Penguin Suite software-bundle

Ontdek ook het gemak van veilig werken!

Privacy

  Stop het lekken!  Ervaar hoe Open Source software uw privacy waarborgt
No More Leaks!

Software kan verborgen functionaliteit bevatten, waardoor -ongevraagd en ongemerkt- een achterdeurtje ("backdoor") wordt opengezet. Met als gevolg dat het systeem bv. openstaat voor hackers, onderdeel wordt van een botnet of bij elk contact met de buitenwereld privacy-gevoelige informatie prijsgeeft.

Software waarvan de broncode niet openbaar is, closed source software, kan niet worden gecontroleerd op functionaliteit door de broncode te bestuderen. Dat recht is nl. uitsluitend voorbehouden aan de softwarefabrikant.
De gebruiker denkt te kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van de leverancier, van (closed source) updates & patches en van (closed source) antivirus software. Daarnaast gaat hij uit van het principe dat "geen bericht" ook automatisch "goed bericht" is.
Maar dat is een schijnveiligheid, die geen echte bescherming biedt!
Door het ontbreken van openbaarheid en controleerbaarheid is het immers nooit zeker dat er echt geen sprake is van verborgen functionaliteit. En blijft het onduidelijk of, wanneer en hoe dergelijke ingebouwde functionaliteit zich zal openbaren. Dat dit vergaande en onvermoede risico's en kostenposten met zich mee kan brengen kunnen we regelmatig in nieuwsberichten lezen!

De Tux4u®/Penguin Suite software-bundle bevat een Open Source besturingssysteem met zorgvuldig geselecteerde Open Source toepassingsprogramma's 1) : software gemaakt door gebruikers voor gebruikers. De kans dat Open Source software verborgen functionaliteit bevat is bijzonder klein: door de open broncode is immers voor iedereen zichtbaar en controleerbaar welke functionaliteit de software bevat. Een wereldwijde gemeenschap van ontwikkelaars, testers en gebruikers spoort problemen op, maakt ze bekend en levert oplossingen aan.
Wij betrekken onze software uit betrouwbare bronnen (zoals Debian GNU/Linux) en gebruiken software die zeer goed getest is (bv. software uit een "stable release"). Er is bij de software-bundle geen antivirus software nodig, omdat de software zelf veiligheid van binnenuit biedt ("intrinsiek veilig" ontworpen is) en daardoor niet gevoelig is voor virussen, spyware, malware, e.d.

Ontdek ook het gemak van veilig werken!
Kies ook voor zorgeloos veilig werken op een Tux4u®/Linux notebook, PC, PC-server of maatwerk systeem. Geleverd inclusief Tux4u®/Penguin Suite Forever Support, de perfecte combinatie van onze Tux4u®/Penguin Suite software-bundle en professionele ondersteuning van ons supportteam.
Zo realiseert u snel en gemakkelijk een moderne, superveilige, betrouwbare en onderhoudsarme ict werkplek of serveromgeving voor zakelijk en/of privé gebruik.
Met de Tux4u®/Penguin Suite op uw computersysteem ervaart u zelf hoe Open Source software uw privacy waarborgt!

Offerteformulier systemen Naar het offerteformulier

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor een maatwerk Tux4u®/Linux Systeem, KantoorNetwerk en/of bijpassende Randapparatuur.

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies?
Neem even contact met ons op.
Wij leveren u graag een maatwerkoplossing passend bij uw wensen of die van uw organisatie!1) Door de wijze waarop sommige software-ontwikkelaars en hardware fabrikanten hun product in de markt zetten kan bepaalde functionaliteit helaas alleen geleverd worden door closed source software te gebruiken of proprietary firmware te ondersteunen. Dit geldt bv. voor Flash (gnash, de open source variant, biedt minder functionaliteit) en voor het ondersteunen van bepaalde printers, scanners en WiFi-apparatuur. Op uw verzoek leveren wij u graag een Tux4u®/Penguin Suite met uitsluitend Open Source software!

Tux4u® Penguin Suite Logo

» Privacy&Broncode
» Penguin Suite
Vraag Offerte

ONGEVOELIG
VOOR

√ virussen
√ spyware
√ malware
√ botnets
√ backdoors

abc

ZORGELOOS
WERKEN
=
VEILIG
WERKEN
op een Tux4u®/
Linux Systeem
met Tux4u®/
Penguin Suite
Forever Support

Powered by Debian button van www.debian.org Tux4u® logo van Tux4u® - iconized Git Logo by Jason Long - shrunk to fit Written in vi - animated gif Powered by PHP logo van www.php.net VALID XHTML 1.0 Transitional