Tux4u®/Linux
& Open Source
Training

» Overzicht

» Consultancy

» Contact

» Klantenservice

Tux4u®
Linux & Open Source Training

Elke ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel!
Systeem- en netwerkbeheer zijn een essentiële schakel in de totale automatiseringsketen, maar hoe groot is de MTBF van de systeembeheerder? En hoe is het gesteld met het kennisniveau van de applicatiebeheerder, software-ontwikkelaar, tester of helpdesk medewerker?
Laat kennis niet de zwakste schakel worden in de continuïteit van de bedrijfsvoering!

Tux4u® staat u en uw medewerkers terzijde met Tux4u®/Linux&Open Source Training:

  • Docenten: ervaren Linux/Unix Docenten voor uw opleidingsinstituut of maatwerktraining
  • Maatwerk: maatwerktrainingen of workshops
  • Advisering: opleidingsadvies op maat en/of begeleid trainingstraject
  • Didactiek: didactische ondersteuning voor docenten, consultants en presentatoren

Sinds haar oprichting in 1995 levert Tux4u® docenten en verzorgt zij trainingen. We begonnen met datacom-trainingen, al snel gevolgd door Linux, Unix (o.m. SCO, HP-UX, Solaris) en Netwerktrainingen. Zowel op beginners- als op gevorderden niveau. Bij education centers van gerenommeerde hardware leveranciers of in house/on site bij bedrijven en organisaties. Naar keuze in het nederlands of in het engels.
Favoriete trainingen zijn o.m. Linux/Unix Basistraining, Linux/Unix Systeem- en Netwerkbeheer, Shell Programming, TCP/IP en aanverwante trainingen, in al hun varianten.

Onze docenten hebben de afgelopen jaren een prachtige staat van dienst opgebouwd, niet in de laatste plaats omdat ze hun kennis en inzicht overtuigend en enthousiast weten over te brengen. Veelgeprezen in evaluaties: de duidelijke wijze van uitleggen, het kennisniveau en de evenwichtige verdeling van de stof over de cursusperiode.

Voor trainingen gelden, naast de Algemene Voorwaarden van Tux4u®, ook annulerings- en herplaatsingsvoorwaarden.

Wilt u meer informatie over Tux4u®/Linux&Open Source Training? Of een vrijblijvende offerte voor maatwerk, opleidingsadvies, het inhuren van een docent of het verzorgen van een training?
Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

"Met een goede
kennis van zaken
werkt het een stuk
plezieriger!"

Powered by Debian button van www.debian.org Tux4u® logo van Tux4u® - iconized Git Logo by Jason Long - shrunk to fit Written in vi - animated gif Powered by PHP logo van www.php.net VALID XHTML 1.0 Transitional