Tux4u®/
Linux Systemen

» Overzicht

» Notebooks

» PCs

» Servers

» Maatwerk overig

Offerte

» Offerteformulier

» Offerte Info

Tux4u®/
Penguin Suite
software-bundle

» Voordelen

» Kenmerken

» Privacy

» Veiligheid

Tux4u®/
Penguin Suite
Forever Support

» Productblad

» Voorwaarden

Tux4u®/Penguin Suite Forever Support

Ontdek ook het gemak van veilig werken!

Productblad

Ontdek ook het gemak van veilig werken met Tux4u®/Penguin Suite Forever Support, de perfecte combinatie van onze "Tux4u®/Penguin Suite" Linux & Open Source software-bundle én professionele ondersteuning van ons supportteam.

Een maatwerk Tux4u®/Linux notebook, PC, PC-server of KantoorNetwerk (server+werkplekken) met Tux4u®/Penguin Suite Forever Support is de juiste keuze als u kiest voor kwaliteit en continuïteit. Met een Tux4u®/Linux Systeem realiseert u snel en gemakkelijk een moderne, superveilige, betrouwbare en onderhoudsarme ict werkplek of serveromgeving voor zakelijk en/of privé gebruik.
Zo bespaart u kosten én zorgen, terwijl u elke dag opnieuw profiteert van alle voordelen van een uitgekiende Linux-werkomgeving met een breed scala aan professionele toepassingsprogramma's.

En heeft u bij het gebruik of beheer van uw computersysteem toch een vraag of probleem dan staat ons supportteam voor u klaar!
Want Tux4u®/Penguin Suite Forever Support biedt niet alleen de exclusieve toegang tot software maar ook tot de bijbehorende service & support (waaronder helpdesk support, documentatie, upgrades, patches). Zonder extra kosten!

Tux4u®/Penguin Suite Forever Support: Productblad
Dienstverlening: overzicht

De dienstverlening omvat het recht op (toegang tot) de hierna omschreven "Software" en "Service & Support" voor het betreffende computersysteem.

1. Software

Het recht om de door Tux4u ter beschikking gestelde versie van de Tux4u®/Penguin Suite software-bundle op het betreffende computersysteem te installeren en te gebruiken.

(Een overzicht van deze veelzijdige modulaire software-bundle vindt u op de Kenmerken pagina.)

2. Service & Support

Exclusieve toegang tot de door Tux4u t.b.v. het gebruik en beheer van de Tux4u®/Penguin Suite software-bundle ter beschikking gestelde Service & Support:

 1. Installatie-bundle & Periodieke Upgrade
  Toegang tot de installatie-bundle van de Tux4u®/Penguin Suite software t.b.v. eerste installatie op het betreffende computersysteem.

  Toegang tot een periodiek ter beschikking gestelde upgrade (nieuwe versie) van de gehele Tux4u®/Penguin Suite software-bundle t.b.v. installatie op het betreffende computersysteem mét behoud van de voorgaande versie.

  De installatie-bundle en periodieke upgrade worden ter beschikking gesteld inclusief gebruiksvriendelijke installatie-procedures en documentatie.

 2. Software-upgrades & Patches
  Toegang tot zorgvuldig geselecteerde software-upgrades en patches t.b.v. het opwaarderen, vernieuwen of aanpassen van bestaande software-componenten in de Tux4u®/Penguin Suite software-bundle.

  De software-upgrades en patches worden ter beschikking gesteld inclusief gebruiksvriendelijke installatie-procedures en documentatie.

 3. Support (helpdesk)
  1. Technische Support:
   Professionele ondersteuning van ons supportteam bij het oplossen van technische problemen met de Tux4u®/Penguin Suite software-bundle.
  2. Applicatie Support (beperkt):
   Professionele ondersteuning van ons supportteam bij functionele vragen over het gebruik van de toepassingsprogramma's:
   • Mozilla Firefox (Web Browser)
   • Mozilla Thunderbird (Mail Client)
   • Enigmail OpenPGP extensie voor Mozilla Thunderbird 1)

 4. Documentatie
  Naast de bij de diverse software-componenten meegeïnstalleerde documentatie en de vrij toegankelijke (Linux) documentatie op de Tux4u® Support-site, krijgt u ook de exclusieve toegang tot het gedeelte van de Tux4u® Support Wiki met specifieke Tux4u®/Penguin Suite documentatie, zoals "FAQs" en "HOWTOs".

Een uitgebreide omschrijving van de dienstverlening die u via Tux4u®/Penguin Suite Forever Support wordt geboden vindt u in de Tux4u®/Penguin Suite Forever Support Voorwaarden, artikel 3: Omvang van de dienstverlening.

Systeemeisen

Het betreffende computersysteem moet bij (her)installatie of periodieke upgrade hardware-matig correct functioneren ('werkend systeem') en minimaal voldoen aan de volgende specificaties: 2)

 • 1 GB werkgeheugen (RAM)
 • 1.5 GHz dual core processor (CPU)
 • 120 GB harde schijf (HDD of SSD)
 • interne CD/DVD-speler/brander
 • Ethernet LAN-interface (vaste netwerkaansluiting)

Het installeren van de "Tux4u®/Penguin Suite" software-bundle is gebaseerd op een harde-schijf indeling met tenminste: 3)

 • twee besturingssysteem partities ≥ 16GB t.b.v. de "Tux4u®/Penguin Suite" software-bundle
 • één data partitie t.b.v. gebruikers data
Voorwaarden

De Tux4u®/Penguin Suite Forever Support overeenkomst wordt afgesloten voor een periode van minimaal 1 jaar met stilzwijgende verlenging.
Na het eerste jaar is de supportovereenkomst tussentijds opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van minimaal 30 dagen.
De supportovereenkomst geldt uitsluitend voor het betreffende computersysteem en is niet overdraagbaar.
De jaarfactuur is bij vooruitbetaling ineens verschuldigd.

Op de Tux4u®/Penguin Suite Forever Support overeenkomst zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 
1) De Enigmail OpenPGP extensie is een e-mail encryptie module voor Mozilla Thunderbird. Enigmail maakt gebruik van GnuPG encryptie software. GnuPG zit standaard in de "Tux4u®/Penguin Suite".
De Enigmail OpenPGP extensie dient door de gebruiker zelf geïnstalleerd te worden (via de Thunderbird "Addon-beheerder"). Tux4u geeft support op de Enigmail-versie behorend bij de door haar uitgeleverde Thunderbird-versie.
Het installeren van extensies/add-ons kan onvoorziene risico's met zich meebrengen voor de stabiliteit van Thunderbird. Op dit moment is Enigmail de enige Thunderbird extensie/add-on waarop Tux4u support verleent.
2) Vermeld zijn de specificaties bij gebruik voor kantoortoepassingen. Bij gebruik voor gaming en videobewerking kunnen hogere specificaties vereist zijn (videochip, RAM). Neem bij twijfel even contact met ons op voordat u gaat upgraden of herinstalleren.
3) De doelstelling hiervan is om de continuïteit van het computersysteem te waarborgen.
Indien zich een probleem mocht voordoen bij de herinstallatie (Periodieke Upgrade), kan via de alternatieve besturingssysteem partitie de voorgaande versie van de "Tux4u®/Penguin Suite" software-bundle worden opgestart en gebruikt.
Bij de eerstvolgende Periodieke Upgrade wordt deze alternatieve besturingssysteem partitie gebruikt om de nieuwe "Tux4u®/Penguin Suite" software-bundle op te installeren. De oorspronkelijke inhoud van deze partitie gaat daarbij verloren.

Offerteformulier systemen Naar het offerteformulier voor Tux4u®/Linux Systemen

Tux4u® Penguin Suite Logo

» Introductie

Productblad:
» Software
» Service/Support
» Systeemeisen
» Voorwaarden
Vraag Offerte

ZORGELOOS
WERKEN
=
VEILIG
WERKEN
op een systeem
met Tux4u®/
Penguin Suite
Forever Support

Tux4u®/
Penguin Suite
software-bundle

√ snel
√ veilig
√ veelzijdig
√ persoonlijk
√ keuzevrijheid
√ gebruiksklaar
√ uitbreidbaar
√ betrouwbaar
√ stabiel
√ open

+

Tux4u®/
Penguin Suite
Forever Support

√ helpdesk
√ documentatie
√ upgrades/patches
√ systeem upgrade

=

KOSTENEFFECTIEVE
ICT WERKPLEK
OF
SERVEROMGEVING

√ vrijheid
√ kwaliteit
√ veiligheid
√ flexibiliteit
√ functionaliteit
√ betaalbaarheid
√ kostenbesparing

ONGEVOELIG
VOOR

√ virussen
√ spyware
√ malware
√ botnets
√ backdoors

Powered by Debian button van www.debian.org Tux4u® logo van Tux4u® - iconized Git Logo by Jason Long - shrunk to fit Written in vi - animated gif Powered by PHP logo van www.php.net VALID XHTML 1.0 Transitional